Transparant en Duidelijk

Advocaat Smits te Mechelen garandeert een transparante en vlotte samenwerking met oog voor de persoon achter het dossier in alle rechtsgebieden.

Ook voor onze ereloonnota’s hanteren we een transparant beleid, waarbij reeds in een eerste gesprek duidelijke afspraken worden gemaakt.

Tijdens het verloop van het dossier wordt er gewerkt met tussentijdse provisiefacturen.

Voor een eerste consultatie van 30 minuten hanteren we een vaststaand tarief van 50 €.

Werkwijze - Advocatenkantoor Smits in Mechelen

Advocatenkantoor Smits in Mechelen is een gerenommeerd advocatenkantoor dat u kan adviseren over een ruime waaier aan rechtsgebieden. De advocaten binnen het kantoor hebben elk hun eigen expertise waarbij u als klant verzekerd bent van een deskundige en persoonlijke aanpak.

Incasso van onbetaalde facturen is een specialisatie waar u zeer doeltreffende resultaten mag verwachten. Factuurinvorderingen vergt een specifieke aanpak.

Familierecht, jeugdrecht, echtscheidingen en huwelijksvermogensrecht zijn vakgebieden waar onze advocaten een ruime expertise in hebben ontwikkeld in talloze dossiers.

Huurrecht, bouwrecht, contractrecht en verkeerswetgeving zijn belangrijke rechtsdomeinen waarbij een gedegen adviesverlening een enorm verschil voor u kan maken. Ook hier beschikken we over een ruime vakkennis.

Vraag advies aan onze experts zodat uw persoonlijke probleem of specifieke situatie doelgericht kan aangepakt worden. Onze aanpak verzekert u van zeer goede resultaten zodat u met gemoedsrust uw zaken kan afsluiten.